Čištění pohovek a koberců je někdy opravdu náročné. Není nic neobvyklého, kdy za skvrny na gauči mohou domácí mazlíčci.

Na nový rok jsem vyčistil první letošní autobus IVECO + nákladní vůz Renault pro společnost Jarmes, které pravidelně čistím vozový park. Každodenní používání autobusu bylo znát. Byly zde dost znečištěny plasty, nějaká ta žvýkačka na sedačce a podlaze. Odpadky schované, kde se dalo. Proběhlo zde kompletní čištění interiéru. Autobus poté přímo...

Poslední den v roce přišel na řadu gauč. Zakázka byla objednána na poslední chvíli. Cíl byl jasný. Mít čistý gauč. Další cíl byl, aby gauč byl večer provozu schopný a dalo se na něm spát.

Dnes se mi dostal pod ruce Škoda Superb II. Interiér byl v černé kůži. Vše začalo čištěním klimatizace. Poté čištění mezidveří. Následovalo detailní vyluxování vozu a vyčištění všech plastů.

Po delší době se mi dostal do rukou vůz na čištění interiéru. Časová náročnost byla zhruba 7 hodin. Auto se čistilo od stropu po podlahu včetně čištění klimatizace po zápachu cigaret. Miluji, když si auto přebírá majitel. Je to takový pocit, jako když odjíždíte v novém voze :-) Nejvíce samozřejmě vyniknou vyčištěné a ošetřené plasty Karnaubským...

Čištění kancelářských prostor není nic neobvyklého. Tentokrát se jednalo o čištění kancelářských prostor v Bondy centrum v Mladé Boleslavi.

Ač se to na pohled nezdá. Sedačka byla opravdu silně znečištěná. V momentě, kdy zákaznice poptávala mé služby mi sdělovala, že sedačka byla již několikrát čištěna a vždy ne podle představ. Ná teto sedačce bylo asi vše. Moč, pití, jídlo.... Vše x měsíců / let zaschlé. Tato zakázka zabrala 3 hodiny práce a výsledek stojí opravdu za to.

© 2024 Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!