Tento druh materiálu je velmi specifický tím, že nemá rád vodu. Čistit bez vody je tedy velmi obtížné a chce to velké zkušenosti. Při čištění je samozřejmě voda nakonec použita, ale v menším množství než u klasického gauče z látky. Naopak je tu velká náročnost si materiál připravit než se bude tepovat. Zde byla časová náročnost 2.5h.

Barevné gauče jsou prostě super. Víte proč? Protože na nich jde nejlépe vidět ta péče, kterou tomu dám. Zde gauč z teflonu, který je velmi náročný na vyčištění. Tento materiál do sebe nepouští téměř vodu.

Stále častěji čistím koberce od zvířecích chlupů. Ať už to jsou kočky nebo psi. Koberce je potřeba vždy do detailu zbavit těchto zvířecích chlupů, aby čištění bylo kvalitní.

Čištění sedaček, které jsou barevné mě moc baví. A proč? Protože na barevných sedačkách jde nejvíce vidět rozdíl před a po.

Za těch několik let, které se věnují čištění jsem čistil už všechno možné.

Recenze

02.06.2024
Dobrý den. Dnes se trochu rozepíšu na téma recenze. Je zvláštní, jak recenze fungují. Troufnu si říci, že mám spoustu spokojených zákazníků, ale recenzi napíše jen málo z nich. Možná tak jeden ze sta. Ano, až takhle. A proč? Těžko říci. Sám na to neznám odpověď. Lidé recenze prostě nepíší. Pokud vidíte někde u nějaké služby nebo obchodu spoustu...

Začínám si všímat, že přibývá lidí, kteří nabízejí čištěné pohovky, koberců. aut, atd. Je to přeci jednoduché. Koupím si nějaký vodní vysavač a už to umím.

I v roce 2024 se budu věnovat čistění autobusů. Práce je to náročná. Vždy mám ale radost, když dostanu zpětnou vazbu. Nejlépe přímo od řidiče, které je spokojený v jakém krásném prostředí teď může řídit. Jen si tu čistotu udržet :-)

© 2024 Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!