Čištění nejsou jen: sedačky, židle, koberce. Jsou to takové velké kancelářské prostory. Mezi časté zákazníky patří obecní úřady, kavárny, hotely. V tomto případě jsou to kancelářské prostory v Bondy centru Ml. Boleslav.

Toto byl a je krásný důkaz toho, jak vaše sedačka prokoukne. Pokud čistím nějakou tmavou sedačku. Není výsledek, tak impozantní. Jakmile je sedačka světlá a při nejlepším barevná. Je to hned znatelné!

Po dlouhé době jsem se rozhodl přidat článek. Neznamená to, že bych nic nedělal, ale jednoduše jsem dlouho nepřispíval :-) Jedna zákaznice, která mi volala, měla poměrně skeptický postoj k čištění a chtěla nechat lavici přečalounit. Proč byla skeptická? V minulosti měla špatnou zkušenost s někým, kdo již dříve provedl čištění, a nebyl výsledek...

Čas od času se setkám s tím, že na gauči / sedačce je lepidlo. Čištění lepidla není úplně snadné, když nevíte, jak na to.

Čištění pohovek a koberců je někdy opravdu náročné. Není nic neobvyklého, kdy za skvrny na gauči mohou domácí mazlíčci.

Na nový rok jsem vyčistil první letošní autobus IVECO + nákladní vůz Renault pro společnost Jarmes, které pravidelně čistím vozový park. Každodenní používání autobusu bylo znát. Byly zde dost znečištěny plasty, nějaká ta žvýkačka na sedačce a podlaze. Odpadky schované, kde se dalo. Proběhlo zde kompletní čištění interiéru. Autobus poté přímo...

Poslední den v roce přišel na řadu gauč. Zakázka byla objednána na poslední chvíli. Cíl byl jasný. Mít čistý gauč. Další cíl byl, aby gauč byl večer provozu schopný a dalo se na něm spát.

© 2023 Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!